Ostalo

Akcija u povodu Hrvatskog dana moždanog udara

Objavljeno 21.06.2022.

KBC Rijeka

Na riječkom Korzu se u utorak 21. lipnja od 10 do 13 sati organizira javnozdravstvena akcija u okviru Hrvatskog dana moždanog udara.
Akcija u povodu Hrvatskog dana moždanog udara
 

Za građane će biti organizirana edukativna predavanja.

U 11 sati će o prevenciji moždanog udara govoriti doc. dr. David Bonifačić, a predavanja o liječenju moždanog udara u 11:30 održat će dr. sc. Slavica Kovačić i doc. dr. David Bonifačić.

Uz edukativna predavanja, svim zainteresiranim građanima davat će se savjeti i dijeliti edukativni materijali o moždanom udaru i njegovoj prevenciji, prikazivat će se edukativni filmovi, a bit će organizirano i mjerenje rizikofaktora za moždani udar, mjerenje glukoze u krvi, krvnog tlaka, sarkopenija (test ustajanja) i mjerenje indeksa tjelesne mase.

Akciju organiziraju KBC Rijeka, Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija, Medicinski fakultet u Rijeci i udruga Neurodeg, a podršku organizaciji pružilo je i Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.