Ostalo

Dodatnih 4796 MR postupaka preko HZZO-a

Objavljeno 01.08.2022.

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) će ugovoriti dodatnih 4796 postupaka magnetske rezonance kako bi se smanjile liste čekanja na tu pretragu do kraja godine.
Dodatnih 4796 MR postupaka preko HZZO-a
 

Donesena je odluka o izboru najpovoljnijih ponuditelja za ugovaranje dodatnih 2600 postupaka za zagrebačku regiju, 996 postupaka za splitsku regiju i 1200 postupaka za osječku regiju, do 31.12.2022. godine.

Prema uputi Ministarstva zdravstva, HZZO je raspisao Natječaj za sklapanje ugovora o provođenju postupaka magnetske rezonance (MR) radi smanjenja Nacionalne liste čekanja.

Ugovaranjem ovih dodatnih postupaka osigurava se dostupnost i kontinuitet zdravstvene zaštite osiguranim osobama, poručeno je iz HZZO-a.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.