Ostalo

Utjecaj rada od kuće na migrene

Objavljeno 03.08.2022.

Yahoo News

Istraživanje provedeno u Italiji sugerira kako bi rad od kuće mogao poboljšati kvalitetu življenja za osobe koje pate od migrena.
Utjecaj rada od kuće na migrene
 

Pokazalo se kako osobe koje inače pate od migrena, a koje su zbog pandemije radile od kuće, imale migrene kraćeg trajanja i slabijeg intenziteta.

Uz to, osobama koje su radile od kuće su bile potrebne i manje doze lijekova, dodaju istraživači sa sveučilišta u Messini.

Stručni časopis Neurological Sciences piše kako je ovakve nalaze moguće objasniti udaljenošću od radnog mjesta i stresa te mogućnošću fleksibilnijeg raspolaganja vremenom.

Već je poznato kako su stres i buka važni čimbenici rizika za migrene.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.