Ostalo

SVE za NJU: "Mama, budi zdrava"

Objavljeno 29.09.2022.

SVE za NJU

Udruga "SVE za NJU" predstavila je projekt "Mama budi zdrava - Ružičasti listopad" naglasivši važnost prevencije raka dojke.
SVE za NJU: "Mama, budi zdrava"
 

Projekt je pokrenut s ciljem promicanja Nacionalnih programa za rano otkrivanje raka dojke i poticanja žena na brigu o zdravlju te će u njemu tijekom Međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke sudjelovati djeca iz stotinu osnovnih škola, srednjih škola i vrtića.

Ideja je projekta zamoliti i potaknuti majke da pročitaju informativne letke i odu na preventivan pregled.

Udruga djecu smatra saveznicima u projektu jer bi kao prenositelji poruke mogli osvijestiti roditelje kako je u odgoju djece nužno da i oni sami budu dobro.

Projekt se u Hrvatskoj provodi od 2017. pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja uz podršku Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, nagradila ga je i Europska komisija.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.