Ostalo

Thalassotherapia Opatija: 65 godina od osnivanja

Objavljeno 03.10.2022.

Thalassotherapia Opatija

Thalassotherapia Opatija - Specijalna bolnice za medicinsku rehabilitaciju bolesti srca, pluća i reumatizma je u subotu obilježila 65. obljetnicu osnivanja.
Thalassotherapia Opatija: 65 godina od osnivanja
 

Thalassotherapia je osnovana 1957. godine na inicijativu dr. Čedomila Plavšića.

1998. godine je postala Referentni centar za zdravstveni turizam i medicinski programirani odmor Ministarstva zdravlja RH te stekla status nastavne baze Medicinskog fakulteta u Rijeci i Medicinskog fakulteta u Osijeku.

Godine 2010. postala je i sjedište Klinike za liječenje, rehabilitaciju i prevenciju bolesti srca i krvnih žila Medicinskog fakulteta u Rijeci.

Od 2011. ima u svojoj ponudi i magnetsku rezonanciju te višeslojnu kompjuteriziranu tomografiju.

Godine 2012. se tu osniva Referentni centar za kardiološku rehabilitaciju Ministarstva zdravstva.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.