Ostalo

HLK: Edukacija obiteljskih liječnika

Objavljeno 01.02.2023.

Hrvatska liječnička komora

Hrvatska liječnička komora započinje provođenje edukacijskih aktivnosti u sklopu EU projekta "Kontinuirano stručno usavršavanje liječnika opće/obiteljske medicine".
HLK: Edukacija obiteljskih liječnika
 

Ovaj projekt sufinanciran je od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali".

Ukupna financijska sredstva u okviru projekta iznose 3.979.189,06 eura (29.981.200,00 kn) od čega je 85% ukupnih prihvatljivih troškova sufinancirano iz Europskog socijalnog fonda, a 15% iz Državnog proračuna RH.

Predviđeno trajanje projekta je do prosinca 2023. godine.

Edukacije u sklopu projekta namijenjene su liječnicima opće i obiteljske medicine.

Cilj Komore je unaprijediti razinu znanja, vještina i kompetencija liječnika opće i obiteljske medicine kako bi bili uspješniji i učinkovitiji u svojem radu s pacijentima.

U sklopu projekta tiskana su četiri priručnika te je izrađena edukacijska elektronička platforma na kojoj će polaznici moći pogledati stotinjak predavanja iz različitih područja medicine.

U sklopu projekta provodit će se i trodnevne praktične radionice na naprednim modelima i simulatorima za vježbanje kliničkih vještina i usavršavanje u snalaženju u hitnim medicinskim stanjima.

Ovim projektom HLK liječnicima osigurava najviši standard edukacije i čini je lako dostupnom i besplatnom.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.