Ostalo

Obilježavanje Tjedna mozga u Rijeci

Objavljeno 14.03.2023.

KBC Rijeka

Kampanja poznata u svijetu kao Brain Awareness Week se u Hrvatskoj provodi trećeg tjedna u ožujku pod nazivom Tjedan mozga.
Obilježavanje Tjedna mozga u Rijeci
 

Cilj kampanje je promocije znanja o mozgu i bolestima mozga.

Pod sloganom "Nije sve tako crno" 22. Tjedan mozga u Rijeci obilježava se od 13. do 19. ožujka, a ulaz na sva događanja je besplatan te su pozvani svi zainteresirani studenti i građani.

Otvorenje je održano u auli Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, uz izložbu radova Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Srce Rijeka.

Posjetitelje ovogodišnjeg Tjedna mozga očekuju brojne radionice, predavanja, pub-kvizovi, šetnje i aktivnosti, a teme su aktualne i posvećene svim generacijama, s fokusom na neurodegenerativne bolesti, autizam i ADHD.

Za više informacija pratite Facebook stranicu Tjedna mozga Rijeka, Instagram profil @tjedan.mozga.ri ili se obratite na e-adresu tjedanmozgarijeka@foss.hr.

U obilježavanju Tjedna mozga, uz Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci i Klinički bolnički centar Rijeka, sudjeluju i FENS (Federation of European Neuroscience Societies), Specijalna bolnica Medico Rijeka - Pula, Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci, Dravet sindrom Hrvatska, SciCaffe, FOSS MedRi, Biotech, Odsjek za psihologiju Psirius s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Grad Rijeka, Fakultet zdravstvenih studija u Rijeci i Dana Foundation.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.