Ostalo

Održan prosvjed liječnika

Objavljeno 19.03.2023.

Hrvatska liječnička komora

Oko 1500 liječnika iz cijele Hrvatske okupilo se u subotu u Zagrebu na jednosatnom prosvjedu na Markovu trgu.
Održan prosvjed liječnika
 

Organizatori iz pet krovnih liječničkih udruga su s prosvjeda pozvali premijera Andreja Plenkovića da poduzme ključne korake za spas hrvatskog zdravstva koje je, kako kažu, pred raspadom.

Nezadovoljni liječnici istaknuli su svoju preopterećenost i loše radne uvjete, neučinkovito upravljanje u sustavu, devastaciju primarne zdravstvene zaštite, nepostojeću reformu zdravstva i kontinuirano ignoriranje svojih zahtjeva.

Na prosvjed su stigli odjeveni u bijele kute s balonima i bedževima na kojima je pisalo "S.O.S. za zdravstvo", a pridružili su im se i drugi zdravstveni radnici i građani.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.