Ostalo

Opremljena dnevna bolnica KB Sveti Duh

Objavljeno 28.05.2023.

KB Sveti Duh

U Kliničkoj bolnici Sveti Duh je obilježen završetak projekta opremanja dnevne bolnice i jednodnevne kirurgije vrijedan 6,5 milijuna eura.
Opremljena dnevna bolnica KB Sveti Duh
 

Projekt je sufinanciran europskim sredstvima, čime će se znatno smanjiti liste čekanja i pritisak na akutne bolničke odjele.

U tu svrhu je izgrađeno preko 22000 kvadratnih metara prostora, opremljeno pet klinika i tri zavoda, te je u funkciji dnevna bolnica.

Kupnjom suvremene opreme i optimizacijom bolničkih procesa ostvarit će se preduvjeti za pružanje kvalitetne zdravstvene zaštite za 300.000 građana koji gravitiraju KB Sveti Duh te povećati broj slučajeva u Dnevnoj bolnici i jednodnevnoj kirurgiji s današnjih 25 na 40-50 slučajeva dnevno.

Dnevne bolnice postale su trend u najrazvijenijim zemljama, a njihova je najveća važnost u tome što bolesnik u jednom danu započne i završi liječenje.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(1)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.