Ostalo

Završni događaj projekta Živjeti zdravo, 10.9.

Objavljeno 07.09.2023.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo

Završni događaj projekta Živjeti zdravo povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana će biti održan u suradnji s Hrvatskom olimpijskom odborom u Amazingi na Zagrebačkom Velesajmu, Avenija Dubrovnik 15/36.
Završni događaj projekta Živjeti zdravo, 10.9.
 

Od 15.00 do 18.00 sati će djeca i odrasli uz istaknute sportaše imati priliku sudjelovati u raznim zabavnim aktivnostima kao što su:
-poligon zdravlja
-igre na poligonu za tjelesnu aktivnost
-edukativne radionice o važnost tjelesne aktivnosti u očuvanju zdravlja
-piramida zdrave prehrane - radionice o važnosti pravilne prehrane za očuvanje zdravlja
-vaganje i mjerenje sastava tijela na dijagnostičkoj vagi uz kratko savjetovanje oko dobivenih parametara za odrasle
-praktični prikaz 10-minutnih vježbi
-igre volonteri u parku
-olimpijska radionica

U Živjeti zdravo kućici posluživat će se zdravi napici od svježeg voća koji će se pripremati na licu mjesta kao primjer dobre prakse.

Postavljen će biti i Zdravi kutak s edukativnim brošurama kao i ostalim edukativnim materijalima projekta Živjeti zdravo koji će biti dostupni svim sudionicima.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(1)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.