Ostalo

Tribina o roditeljskom pritisku 9. listopada

Objavljeno 28.09.2023.

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"

Roditeljima je ponekad teško procijeniti kako poticati dijete da bude uspješno, a da se ne prijeđe granica prevelikog pritiska.
Tribina o roditeljskom pritisku 9. listopada
 

Početak nove školske godine nerijetko je obilježen velikim planovima, kako djece tako i roditelja.

Ti planovi najčešće uključuju postizanje boljeg školskog uspjeha, upisivanje novih ili dodatnih aktivnosti, veći uspjeh u sportu…

U moru roditeljskih želja i očekivanja tanka je granica između motiviranja djeteta i pretjeranog pritiska koji se stavlja pred djecu.

Kada roditelji ne mogu pronaći ravnotežu između motivacije i pritiska, dolazi do negativnih posljedica za dijete.

Više o ovoj temi može se saznati na Tribini za roditelje, koja će se održati u povodu Svjetskog dana mentalnog zdravlja.

Tribinu "Roditeljski pritisak - formula za uspjeh ili...?", može se pratiti online u ponedjeljak 9. listopada 2023. godine, s početkom u 18 sati, putem službenog YouTube kanala NZZJZ-a "Dr. Andrija Štampar".

Vodit će je mr. Andreja Radić, dipl. socijalna radnica.

Na tribinu se može prijaviti putem elektronske pošte na adresu: andreja.radic@stampar.hr.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(1)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.