Ostalo

Njemačka: Nova regulativa za marihuanu

Objavljeno 03.04.2024.

Yahoo News

Po novom zakonu koji je u Njemačkoj stupio na snagu ovog tjedna, sve osobe starije od 18 godina mogu držati do 50 grama marihuane kod kuće i nositi maksimalno 25 grama marihuane vani.
Njemačka: Nova regulativa za marihuanu
 

Pušenje marihuane je dopušteno tamo gdje to nije izričito zabranjeno.

Zabranjeno je na igralištima, u školama, sportskim objektima, uključujući i nogometne stadione, objektima za djecu i mlade te unutar 100 metara od ulaza u te objekte.

Procjenjuje se kako se u proteklih 10 godina u Njemačkoj broj konzumenata marihuane u dobi od 18 do 25 godina više nego udvostručio.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.