Ostalo

Prva operacija u rovinjskoj bolnici nakon 30 godina

Objavljeno 18.05.2024.

Specijalna bolnica za ortopediju i rehabilitaciju "Martin Horvat"

Nakon 30 godina je u rovinjskoj Specijalnoj bolnici za ortopediju i rehabilitaciju "Martin Horvat" obavljen prvi operativni zahvat.
Prva operacija u rovinjskoj bolnici nakon 30 godina
 

Minimalno invazivnu operaciju na šaci su obavili liječnici Hari Jurdana i Ratko Salamon, specijalisti ortopedije i traumatologije.

Operirani pacijent uspješno se oporavio te je otpušten na kućnu njegu.

U zahvatu su sudjelovali i Lada Kalagac Fabris, specijalistica anesteziologije i reanimatologije, uže specijalnosti iz intenzivne medicine, te sestre Dnevne bolnice Barbara Lupetina, Katarina Krnjus i Natali Lenić.

Obnovom operacijske sale, kao dijela dnevne bolnice te njezinom ponovnom aktivacijom,rast će broj i raznolikost operacijskih zahvata, najavljuju iz bolnice.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.