Ostalo

Mjesec borbe protiv mobbinga

Objavljeno 04.05.2009.
Povodom Međunarodnog praznika rada, na štandu na Korzu u Rijeci, 1. svibnja 2009. godine, predstavljena je građanska inicijativa „Mjesec borbe protiv mobbinga“ koju provodi SOS-telefon – Grad Rijeka, udruga za pomoć žrtvama nasilja.
Mjesec borbe protiv mobbinga
 

Riječ je o građanskoj inicijativi koja se provodi zahvaljujući financijskoj potpori Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz Pule u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. SOS-telefon - Grad Rijeka tijekom "Mjeseca borbe protiv mobbinga" provodi niz aktivnosti od kojih izdvajamo stručna dežurstva psihologa, pravnika i liječnika pri liniji pomoći, na broju 051 211 888 od 18 do 21 sat.

Ponedjeljkom (4., 11., 18. i 25. svibnja) pomoć žrtvama zlostavljanja na radu pružaju psiholozi, srijedom (13. i 27. svibnja) liječnici, a petkom (15., 22. i 29. svibnja) pravnici. U Savjetovalištu Udruge, u Verdijevoj 11, u Rijeci, žrtvama zlostavljanja na radu dostupan je individualan savjetodavni rad i grupna terapija. Prijave za dolazak u Savjetovalište primaju se na broj telefona 091 211 8881.

U Gradskoj vijećnici Grada Rijeke, 26. svibnja u 12 sati održat će se stručno predavanje na kojem će materiju zlostavljanja na radu obraditi prof. dr. sc. Nada Bodiroga - Vukobrat (Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci), prof. dr. sc. Tanja Frančišković.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(32)
4.6 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.