Muško zdravlje

Povećanje tjelesne mase kod budućih očeva

Objavljeno 25.05.2009.

BBC

Istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji pokazuje ako budući očevi za trajanja trudnoće svojih partnerica u prosjeku dobiju 6,35 kilograma.
Povećanje tjelesne mase kod budućih očeva
 

Petina od 5000 ispitanika u studiji koju je provela tvrtka Onepoll je objasnila kako je za vrijeme trudnoće svojih partnerica jednostavno dobijala veće obroke, a 40% ih je izjavilo kako im je u tom periodu bila dostupna veća količina malih oboroka poput čokolada ili kolača.

25% muškaraca je reklo i da su sami konzumirali više hrane kako njihove partnerice ne bi patile zbog povećanja svoje tjelesne mase.

Četvrtina ispitanika je zbog povećanja tjelesne mase morala kupiti novu odjeću, no samo trećina ih je zajedno s partnericama otišla na dijetu nakon rođenja djeteta.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(30)
4.7 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.