Ostalo

Odgoda piknika na Bundeku

Objavljeno 06.07.2009.

Hrvatska udruga leukemija i limfomi

Zaklada Ana Rukavina

Budući da su 20. lipnja 2009. u Zagrebu bile vrlo loše vremenske prilike, bili smo, nažalost, prisiljeni promijeniti vrijeme održavanje našeg Piknika na Bundeku.
Odgoda piknika na Bundeku
 

U cijeloj Europi, pa tako i u Hrvatskoj, u lipnju se obilježava Europski tjedan leukemije, limfoma i mijeloma (21-28. lipnja). To je prilika da se više govori o ovim hematološkim bolestima, dodatno informira oboljele i članove obitelji, kao i ostale građane te preispita nastojanja kako poboljšati skrb i liječenje tih bolesti.

Tim povodom Hrvatska udruga leukemija i limfomi i Zaklada Ana Rukavina željeli su i ove godine organizirati Piknik na Bundeku u subotu 20. lipnja o.g. gdje bi raznim sadržajima privukli građane Zagreba (zabavni program, sportske igre, kuhanje humanitarnog paprikaša čiji prihod ide u korist Zaklade Ana Rukavina za tipiziranje krvnih uzoraka i proširenje Hrvatskog registra koštane srži), a sa svrhom informiranja  posjetitelja o radu naše Udruge i Zaklade i o hematološkim bolestima.

Budući da su 20. lipnja 2009. u Zagrebu bile vrlo loše vremenske prilike, bili smo, nažalost, prisiljeni promijeniti vrijeme održavanje našeg Piknika na Bundeku.

Novo vrijeme našega druženja bit će

u subotu, 11. srpnja 2009., od 14 do 20 sati

s, nadamo se, istim ili vrlo sličnim programom.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(28)
4.6 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.