Ostalo

Pregledi madeža u subotu na Jarunu

Objavljeno 26.05.2017.

KBC Sestre milosrdnice

U subotu, 27. svibnja, će se od 10 do 18 sati na zagrebačkom Jarunu (Malo jezero) održati javnozdravstvena akcija "Djeluj sada".
Pregledi madeža u subotu na Jarunu
 

Akcija će biti održana u organizaciji Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba, a u suradnji s Udrugom za prevenciju tumora kože "Zdravi pod suncem", Klinikom za tumore i Klinikom za kožne i spolne bolesti Kliničkog bolničkoga centra Sestre milosrdnice, Referentnim centrom Ministarstva zdravlja za melanom, Klinikom za kožne i spolne bolesti Kliničkog bolničkog centra Zagreb te uz potporu Ureda Svjetske zdravstvene organizacije u RH.

U sklopu akcije građani će moći besplatno i bez uputnice pregledati madeže i savjetovati se s dermatolozima i onkolozima o načinima prevencije tumora kože.

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) godišnje više od 3,5 milijuna Europljana oboli od nekog oblika raka kože, uključujući i 132000 slučajeva melanoma.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(9)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.