Ostalo

Kampanja "Pričajmo o migreni"

Objavljeno 13.03.2019.

Udruga Migrena Hrvatska

"Pričajmo o migreni", naziv je nacionalne kampanje koju je s ciljem podizanja svijesti javnosti o migrenskim poremećajima pokrenula novoosnovana Udruga Migrena Hrvatska.
Kampanja "Pričajmo o migreni"
 

Migrena je neurološka bolest koja pogađa svaku sedmu osobu u svijetu.

Zbog uvriježenog mišljenja da se radi "samo" o jakoj glavobolji cilj kampanje je tu bolest približiti javnosti, educirati o simptomima i liječenju te prikazati kako migrena utječe na živote ljudi koji od nje boluju.

Udruga će uz pomoć društvenih mreža trajno raditi na destigmatizaciji oboljelih te nuditi alate i resurse koji će olakšati razgovor o migreni s liječnicima, prijateljima, obitelji i kolegama.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.