Ostalo

Centar za istraživanje i promicanje najboljih zdravstvenih praksi

Objavljeno 14.05.2019.

Medicinski fakultet u Zagrebu

Prepoznavanje i vrednovanje najboljih institucija i praksi u hrvatskom zdravstvu cilj je rada Centra za istraživanje i promicanje najboljih zdravstvenih praksi.
Centar za istraživanje i promicanje najboljih zdravstvenih praksi
 

Centar je u ponedjeljak predstavljen javnosti i djelovat će u Školi narodnog zdravlja "Dr. Andrija Štampar" Medicinskog fakulteta u Zagrebu.

U Savjetu Centra, koji će se baviti evaluacijom temeljenom na provjerenoj međunarodnoj metodologiji, su vodeći stručnjaci medicinskih fakulteta, klinika, javnog zdravstva te tehnoloških kompanija.

Centar će se baviti vrednovanjem zdravstvenih tehnologija, ishoda zdravstvenih intervencija, istraživanjem medicinske i zdravstvene praske utemeljene na dokazima te razvojem i primjenom podatkovne znanosti u području medicine i zdravstva.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(1)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.