Ostalo

Međunarodna konferencija u MedILS-u

Objavljeno 18.06.2019.

MedILS

Na Mediteranskom institutu za istraživanje života (MedILS) u Splitu u ponedjeljak je počela 3. Međunarodna konferencija "Napredak u biomedicinskim istraživanjima".
Međunarodna konferencija u MedILS-u
 

Tijekom konferencije će biti prezentirani najnoviji rezultati u istraživanju liječenja raka i uzrocima, te liječenju Parkinsonove bolesti.

Konferencija je okupila više od stotinu znanstvenika i akademika iz 16 zemalja.

Znanstvenici s prestižnih svjetskih sveučilišta i znanstvenih centara raspravljat će o molekularnoj i staničnoj biologiji bolesti, posebno u neuroznanosti, imunologiji, metabolizmu i raku.

Posebno će se usredotočiti na koncepte i izazove unutar svakog znanstvenog područja i to kroz predavanja o najnovijim tehnologijama u genomici, proteomici, metabolomici, signaliziranju raka, razvoju terapije, DNA oporavku i imunoterapiji.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.