Ostalo

Frizeri pomažu u otkrivanju raka kože

Objavljeno 04.08.2019.

Reuters

Studija provedena u SAD pokazuje kako je većina frizera voljna sudjelovati u programima otkrivanja raka kože na glavi i vratu svojih klijenata.
Frizeri pomažu u otkrivanju raka kože
 

Kako piše Journal of the American Academy of Dermatology, 93% frizera uključenih u istraživanje želi naučiti više o otkrivanju raka kože, a 73% ih je spremno na sudjelovanje u programima edukacije.

Istraživači s Emory University u Atlanti dodaju kako je već više od polovice sudionika istraživanja savjetovalo klijentima da kod liječnika provjere madeže na glavi ili vratu.

Slučajevi melanoma koji se javljaju na glavi često imaju veću stopu smrtnosti od onih na drugim dijelovima tijela.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.