Ostalo

Tečaj iz bolesti oka na KB Sveti Duh

Objavljeno 01.10.2019.

KB Sveti Duh

Oftalmolozi iz 10 zemalja sudjelovali su u Klinici za očne bolesti Kliničke bolnice Sveti Duh na stručno-edukacijskom tečaju iz bolesti stražnjeg segmenta oka.
Tečaj iz bolesti oka na KB Sveti Duh
 

Sudionici tečaja pod nazivom Retina preceptorship sudjelovali su i na pet različitih radionica, gdje su mogli naučiti sve potrebne vještine, ali i vidjeti kako izgleda jedinstvena 3D tehnologija operacije oka, koja je izumljena te usavršena upravo na Klinici za očne bolesti KB-a Sveti Duh.

Riječ je o jedinstvenoj inovativnoj tehnologiji oftalmoloških operacija uz pomoć prve u svijetu širokokutne 3D tehnologije operacije oka, a njezin je izumitelj Benedict Rak, specijalizant na klinici.

Na tečaju su sudjelovali oftalmolozi iz 10 zemalja svijeta: Azerbejdžana, Albanije, Bjelorusije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Gruzije, Mađarske, Rusije, Slovenije te Uzbekistana.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.