Ostalo

Medicinski fakultet u Splitu: Stomatološka poliklinika

Objavljeno 12.10.2019.

Medicinski fakultet Split

Na splitskom Medicinskom fakultetu u petak je otvorena Stomatološka poliklinika "Dental academicus" koja je stajala oko tri milijuna kuna.
Medicinski fakultet u Splitu: Stomatološka poliklinika
 

Otvaranje Stomatološke poliklinike će poboljšati standard u pružanju zdravstvene zaštite za više od 20000 studenata Sveučilišta u Splitu koji će imati priliku ostaviti pravo na zdravstvenu zaštitu iz područja dentalne medicine u sveučilišnom kampusu.

Time će se riješiti veliki problem nedostatka dentalne zdravstvene zaštite i za nekoliko stotina stranih studenata koji borave i studiraju u Splitu.

Ovaj model s dentalnom medicinom će biti prekopiran i u druge studentske gradove u Hrvatskoj.

Stomatološka poliklinika ustrojbena je jedinica Medicinskog fakulteta i služit će za izvođenje nastave studija Dentalne medicine u kojoj će studenti moći obavljati kliničke vježbe za stručne stomatološke predmete te dentalne kliničke rotacije koje zamjenjuju dosadašnje stažiranje.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.