Ostalo

Novi Odjel laboratorijske dijagnostike u OB Pula

Objavljeno 25.01.2020.

OB Pula

U pulskoj Općoj bolnici je otvoren Odjel laboratorijske dijagnostike, vrijedan 35 milijuna kuna.
Novi Odjel laboratorijske dijagnostike u OB Pula
 

20 milijuna kuna je potrošeno na uređenje zgrade, a 15 milijuna na opremu laboratorija.

Pacijent uglavnom ne mora dolaziti na mjesto analize krvi, čime se osigurava i lakša dostupnost laboratorijske dijagnostike i smanjuju troškovi putovanja jer pacijent nalaz dobiva elektroničkim putem na mjesto vađenja krvi ili na kućnu adresu.

Riječ je o laboratoriju koji godišnje obradi oko 200000 pacijenata i učini gotovo dva milijuna pretraga.

U novouređenom Odjelu laboratorijske dijagnostike skraćeno je vrijeme obrade uzoraka i u laboratorijskim uvjetima potpuna sljedivost svakog uzorka od pacijenta do rezultata, a sam laboratorij uključen je u nekoliko razina domaćih i međunarodnih kontrolnih mehanizama, što omogućuje visoku kvalitetu obavljenog posla.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.