Ostalo

Hrvat s kruzera iz Japana u karanteni

Objavljeno 23.02.2020.

Klinička bolnica za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević"

U Zagreb je u subotu stigao Hrvat s kruzera Diamond Princess te je iz preventivnih razloga smješten u karantenu u Kliničkoj bolnici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević".
Hrvat s kruzera iz Japana u karanteni
 

Hrvatski državljanin nema simptome zaraze koronavirusom i osjeća se dobro, a u Hrvatsku je stigao preko Njemačke i Slovenije specijalnim sanitetskim prijevozom u pratnji medicinskog osoblja.

U karanteni će, bez obzira na vrijeme provedeno u izolaciji na kruzeru, ostati najmanje narednih 14 dana iz preventivnih razloga kako bi se otklonio bilo kakav rizik, s obzirom na to da dolazi s broda na kojem je epidemiološka situacija visokorizična.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.