Ostalo

Poziv HZZO-a građanima Zagreba

Objavljeno 24.03.2020.

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje

Zbog aktualne epidemiološke situacije uzrokovane pojavom koronavirusa i štete nastale potresom na području Grada Zagreba, iz Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje zamolili su građane da odgode dolazak u službene prostorije HZZO-a u Zagrebu.
Poziv HZZO-a građanima Zagreba
 

Radi ostvarivanja prava u HZZO-u, građane su uputili da im se jave sukladno uputi na sljedećoj poveznici: https://www.hzzo.hr/vazno-kontakti-za-ostvarivanje-prava-iz-obveznog-zdravstvenog-osiguranja/

Iznimno, u slučaju potrebe osobnog dolaska na lokacije HZZO-a u Gradu Zagrebu osigurano je dežurstvo na lokaciji Klovićeva 1.

O mogućnosti dolaska na ostale lokacije HZZO-a na području Grada Zagreba, osiguranici će biti obaviješteni naknadno.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(1)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.