Ostalo

Štampar: "Drive in" dijagnostika koronavirusa

Objavljeno 01.04.2020.

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"

U Nastavnom zavodu za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" je uvedena "drive in" dijagnostika koronavirusa kako bi se ubrzalo dijagnosticiranje i povećao broj testiranih osoba.
Štampar: "Drive in" dijagnostika koronavirusa
 

Osobe pri ovom testiranju ne izlaze iz automobila, što povećava razinu sigurnosti osobe koja se testira i zdravstvenog djelatnika.

Povećani broj testiranja najbolja je mjera rane dijagnostike i prevencije zaraze koronavirusom, stoga će i nova metoda testiranja na Zavodu uvelike pridonijeti bržem otkrivanju zaraženih osoba.

Iz Zavoda poručuju da će se naručivanje za testiranje i nadalje provoditi putem odabranog liječnika obiteljske medicine.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(1)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.