Ostalo

HZZO financira hitnu medicinu na državnim cestama i autocestama

Objavljeno 30.05.2020.

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje

S ciljem povećanja sigurnosti u prometu tijekom turističke sezone, HZZO je i ove godine osigurao potrebna sredstva za provođenje hitne medicine na državnim cestama ozlijeđenih i oboljelih osoba.
HZZO financira hitnu medicinu na državnim cestama i autocestama
 

Sredstva od oko 6,8 milijuna kuna su namijenjena županijskim zavodima za hitnu medicinu koji će organizirati dodatne timove hitne medicine.

Dežurstva će biti organizirana na 17 punktova na utvrđenim dionicama autocesta i na državnim cestama, na lokacijama: Brinje, Dugopolje Skradin, Split, Makarska, Baška voda, Podaca, Crikvenica, Pazin, Plitvička jezera, Tisno, Karlobag, Senj, Nin, Zadar, Novalja i Čilipi.

Dežurstvo dodatnih timova hitne medicinske pomoći prema bit će organizirano za ukupno 89 dana, za razdoblje od 19. lipnja do 15. rujna 2020. godine od 00 do 24 sata.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.