Ostalo

Unicef donirao 10 oksigenatora

Objavljeno 29.07.2020.

Unicef

Unicef je u sklopu kampanje "Zajedno protiv koronavirusa" Ravnateljstvu civilne zaštite predao deset oksigenatora, uređaja koji se upotrebljavaju u liječenju oboljelih kojima je potrebna terapija kisikom.
Unicef donirao 10 oksigenatora
 

Oksigenatori služe kao koncentratori kisika i osiguravaju koncentrirani kisik oboljelima kojima je potrebna terapija kisikom.

Donacija je dio ukupnog Unicefovog odgovora na pandemiju koronavirusa, koji uključuje podršku zdravstvenom i obrazovnom sustavu te djeci i njihovim obiteljima.

Nova pošiljka medicinske opreme koju je osigurao Unicef stigla je u Zagreb te je predana Ravnateljstvu civilne zaštite.

Unicef planira nastavak nabave prioritetne zaštitne i medicinske opreme, kao i programske aktivnosti usmjerene na podršku ranjivoj djeci i njihovim obiteljima te poziva sve da podrže kampanju "Zajedno protiv koronavirusa".

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.