Ostalo

Novi uvid u početak epidemije koronavirusa

Objavljeno 14.09.2020.

HealthDay

Istraživanje znanstvenika s University of California ukazuje na mogućnost da je epidemija koronavirusa u Los Angelesu počela mjesecima ranije nego što je službeno potvrđeno.
Novi uvid u početak epidemije koronavirusa
 

Prema podacima za oko 10 milijuna posjeta pacijenata zdravstvenim ustanovama u Los Angelesu, u razdoblju od početka prosinca 2019. do kraja veljače 2020. godine je zabilježeno 50% slučajeva kašlja više nego u korespondirajućim razdobljima u proteklih pet godina.

Uočeno je i značajno povećanje pacijenata na odjelima hitne pomoći sa simptomom kašlja, piše Journal of Medical Internet Research.

Već od početka prosinca prošle godine je zabilježeno i povećanje broja pacijenta s akutnom respiratornom insuficijencijom u odnosu na ranije godine.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.