Ostalo

Nastavak nadziranog četkanja zubi u vrtićima i školama

Objavljeno 25.09.2020.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo

Hrvatski zavod za javno zdravstvo u okviru rada Nacionalnog povjerenstva za djelatnost dentalne medicine Ministarstva zdravstva, u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje organizira online edukaciju na temu "Nadzirano četkanje zubi u vrtićima i školama" koja će se održati 30. rujna s početkom u 10 sati.
Nastavak nadziranog četkanja zubi u vrtićima i školama
 

Edukacija je namijenjena odgajateljima i učiteljima 1. razreda osnovne škole te zdravstvenim voditeljicama dječjih vrtića i medicinskim sestrama iz timova školske medicine.

Sudionici edukacije će se upoznati s programima unaprjeđenja oralnog zdravlja i prevencije karijesa osobito kod djece, educirati o pravilnoj praksi četkanja zubi u vrtićima i školama te također educirati o pravilnoj prehrani.

Četkanje zubi se provodi prema Nacionalnim standardima za program nadziranog četkanja zubi u vrtićima i školama.

Standardi uključuju organizaciju, učinkovitu preventivnu praksu, prevenciju i kontrolu zaraze te modele četkanja koji će se prikazati tijekom edukacije.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.