Ostalo

HZZO provodi kontrole ugovornih partnera

Objavljeno 29.10.2020.

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) je objavio kako je i u vrijeme epidemije koronavirus nastavio s provođenjem kontrola na način prilagođen trenutnim uvjetima.
HZZO provodi kontrole ugovornih partnera
 

Naime, HZZO zaprima sve učestalije prigovore osiguranih osoba na otežano ostvarivanje zdravstvene zaštite u ordinacijama izabranih doktora primarne zdravstvene zaštite zbog nemogućnosti uspostave kontakta s ordinacijama osobno ili putem telefona, te su stoga od početka epidemije kontrole radnog vremena ugovornih ordinacija učestalije radi osiguranja dostupnosti zdravstvene zaštite osiguranim osobama u potrebi.

Također, provode se kontrole bolovanja, kao i kontrole u svim slučajevima saznanja za postupanje ugovornih subjekata koje je protivno propisima i općim aktima HZZO-a, a osobito ukoliko bi to postupanje imalo za posljedicu uskratu prava na zdravstvenu zaštitu osiguranih osoba.

Provode se i kontrole u svim slučajevima kada je potrebno osigurati provođenje zdravstvene zaštite sukladno danim uputama Kriznog stožera i Ministarstva zdravstva, a sve kako bi se očuvalo funkcioniranje zdravstvenog sustava.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.