Ostalo

Nova pošiljka dodatne zaštitne opreme iz Kine

Objavljeno 19.02.2021.

Vlada RH

Brodom CMA CGM Corneille u Rijeku je iz Kine dopremljena nova pošiljka zaštitne opreme potrebne za nastavak suzbijanja epidemije koronavirusa.
Nova pošiljka dodatne zaštitne opreme iz Kine
 

U Hrvatsku je stiglo 11 kontejnera ukupne mase oko 87 tona, a u pošiljci se nalazi 487200 komada zaštitnih odijela te 1,175 milijuna komada nazuvaka.

Robu je Vlada komercijalno nabavila od kineske kompanije MEHECO, putem Ravnateljstva za robne zalihe Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja te u suradnji Veleposlanstvom Republike Hrvatske u Pekingu.

Uz logističku pomoć Hrvatske vojske zaštitna oprema će do kraja ovoga tjedna biti dostavljena u skladište Ravnateljstva civilne zaštite u Jastrebarskom.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.