Ostalo

Masovno cijepljenje na Zagrebačkom velesajmu

Objavljeno 06.04.2021.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo

Građanima Zagreba koji su se prijavili za cijepljenje protiv COVID-19 počeli su elektroničkom poštom dolaziti termini za cijepljenje na Zagrebačkom velesajmu koje počinje u manjem opsegu 6. travnja, a većim intenzitetom 7. travnja.
Masovno cijepljenje na Zagrebačkom velesajmu
 

Putem središnjeg registra cijepise.zdravlje.hr za raniji, testni termin 6. travnja, pozvano je 300 prijavljenih građana, a za 7. travnja 1500 građana s daljnjim povećanjem kapaciteta na masovnom punktu.

Riječ je cijepljenju građana starije životne dobi i građana s kroničnim bolestima koje uvećavaju rizik za teže oblike bolesti COVID-19.

Građanima glavnog grada Hrvatske dolaze na njihove adrese elektronske pošte poruke s terminom za cijepljenje protiv COVID-19 koje organizira zagrebački Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar".

Ako se građanka ili građanin koji je dobio termin cijepljenja iz objektivnih ili nekih drugih razloga ne može ili ne želi cijepiti, o tome može obavijestiti pozivni centar 08000011 čime omogućuje cijepljenje raspoloživim cjepivom drugim osobama s liste prijavljenih.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.