Ostalo

Prvi drive-in punkt za cijepljenje u Hrvatskoj

Objavljeno 04.05.2021.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo

U Virovitici je u ponedjeljak počelo masovno cijepljenje građana protiv covida-19, a u multifunkcionalnoj dvorani Međunarodnog sajma "Viroexpo" otvoren je prvi drive-in punkt za cijepljenje u Hrvatskoj.
Prvi drive-in punkt za cijepljenje u Hrvatskoj
 

Iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo je najavljeno kako će pozvati i ostale gradove koji imaju uvjete da organiziraju drive-in cijepljenje.

U Virovitici je prvog dana cijepljeno 500 osoba koje su dobile termin, a u idućim danima plan je cijepiti 700 osoba dnevno.

U vezi situacije s epidemijom koronavirusa, iz HZJZ-a ističu da se krivulja oboljelih prelomila i broj novooboljelih pada, pa očekuju da će kroz nekoliko dana pasti i broj hospitaliziranih i umrlih osoba.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.