Ostalo

Ovog tjedna probna masovna okupljanja

Objavljeno 11.05.2021.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo

Ovog tjedna će biti organizirani probni kontrolirani događaji s više posjetitelja na kojima će se pokušati utvrditi eventualni obrasci širenja koronavirusa na odabranoj populaciji.
Ovog tjedna probna masovna okupljanja
 

Na jednom mjestu će biti 80 osoba, na drugom 120.

Bit će okupljeni ljudi koji su se cijepili, koji imaju potvrdu o preboljenju ili one koji će se neposredno prije samog događaja testirati.

Nakon sedam dana napravit će PCR testovi kako bi se vidjelo je li bilo širenja bolesti.

S obzirom na to da se radi o pilot projektu, organizatori moraju točno znati tko im dolazi i moraju imati sve dokumente koji su potrebni za epidemiološko praćenje.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.