Ostalo

Štampar: Prijave za cijepljenje i e-poštom

Objavljeno 15.06.2021.

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" uveo je elektroničku poštu kao peti kanal naručivanja za cijepljenje.
Štampar: Prijave za cijepljenje i e-poštom
 

Tako se građani od sada mogu prijaviti i slanjem e-pošte na adresu cijepljenjecovid@stampar.hr, pri čemu je potrebno navesti ime i prezime, datum rođenja, MBO sa zdravstvene iskaznice i preferiranu vrstu cjepiva.

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" podsjeća i na dosadašnje kanale naručivanja: putem sustava e-Građani (Portal zdravlje Ministarstva zdravstva RH), pozivom na besplatni broj 08008804, preko odabranog liječnika obiteljske medicine te iskazom interesa na cijepise.zdravlje.hr.

Uz to, Štamparova Služba za školsku i adolescentnu medicinu organizirala je prioritetno cijepljenje za djecu stariju od 12 godina koja boluju od bolesti koje uvećavaju rizik za teže oblike covida-19.

Shodno tome, Služba za školsku i adolescentnu medicinu planira organizaciju i provedbu preporučenog cijepljenja učenika koji pripadaju navedenoj kategoriji.

Stoga su svi roditelji pozvani da se jave nadležnim školskim liječnicima telefonom ili putem adrese elektroničke pošte, kako bi iskazali interes za cijepljenje svoga djeteta.

Pritom je važno navesti ime i prezime djeteta, školu i razred, datum rođenja, MBO te adresu elektroničke pošte ili broj telefona roditelja.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.