Ostalo

U prošlih tjedan dana najviše oboljelih od početka epidemije

Objavljeno 14.01.2022.

Vlada RH

U Hrvatskoj je u proteklih sedam dana evidentirano više od 48600 slučajeva zaraze koronavirusom, što je najveći broj u jednom tjednu u protekle dvije godine.
U prošlih tjedan dana najviše oboljelih od početka epidemije
 

To je dvostruko više nego što je bilo prije dva tjedna.

Istovremeno se dnevni ritam cijepljenja usporava - od početka ožujka do kraja svibnja prvom dozom je cijepljeno milijun i 140 tisuća osoba, a od tada do danas nešto manje od milijun osoba.

Od tri milijuna novih slučajeva svakoga dana u svijetu, polovica otpada na Europu.

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) očekuje kako bi u sljedeća dva mjeseca omikron, ako se ovako nastavi širiti, mogao zaraziti pola europskog stanovništva.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.