Ostalo

Porast učestalosti karcinoma štitnjače

Objavljeno 22.05.2022.

Hrvatska udruga za bolesti štitnjače

U Hrvatskoj se bilježi 10 oboljelih od raka štitnjače na 100000 stanovnika, objavljeno je iz Hrvatske udruge za bolesti štitnjače u povodu Dana svjesnosti o bolestima štitnjače.
Porast učestalosti karcinoma štitnjače
 

Hrvatska udruga za bolesti štitnjače već godinama provodi manifestacije kako bi se oboljelima poslala poruka da nisu sami.

Također, naglasak je na edukaciji i redovnim pregledima te na psihološkom aspektu - kako prihvatiti i nositi se s dijagnozom.

U povodu Međunarodnog dana svjesnosti o bolestima štitnjače, organizirana je mjesečna akcija "Svibanj mjesec leptira - #NosiLeptira".

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(2)
4.5 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.