Ostalo

Rovinj: Pismo namjere za novi odjel

Objavljeno 23.05.2022.

Specijalna bolnica za ortopediju i rehabilitaciju "Dr. Martin Horvat"

Proteklog tjedna je potpisano pismo namjere o suradnji na rekonstrukciji i opremanju Odjela za dječju rehabilitaciju Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciju "Dr. Martin Horvat" u Rovinju.
Rovinj: Pismo namjere za novi odjel
 

Istarska županija osnivač je rovinjske Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciju, a povezani zajedničkim interesom i namjerom da surađuju u realizaciji projekta, istarski župan Boris Miletić i svi gradonačelnici te načelnici istarskih gradova i općina preuzeli su obvezu da će od 2022. do 2034. godine sufinancirati kreditne obveze za rekonstrukciju Odjela dječje rehabilitacije.

Po potpisanom pismu namjere može početi realizacija zajedničkog projekta, a to znači osigurati zdravstvenu zaštitu najmlađim pacijentima.

Od 2019. do 2021. godine je u tu bolnicu uloženo 20 milijuna kuna u adaptaciju bolničkih zgrada.

Bolnica je proširila djelokrug rada na neurologiju, pedijatriju, dječju ortopediju, dječju rehabilitaciju, kliničku psihologiju, logopediju, edukacijsku rehabilitaciju, anesteziologiju i medicinu boli, telemedicinu, znanstvenu i stručnu djelatnost te zdravstveni turizam.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.