Ostalo

Početak projekta eHZZO

Objavljeno 03.06.2022.

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje

Iz Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) je najavljen početak projekta eHZZO.
Početak projekta eHZZO
 

Projekt je vrijedan oko 115 milijuna kuna, a njime se želi uspostaviti efikasnije upravljanje i nadzor u zdravstvenom sustavu.

Očekuje se kako će se novim središnjim IT sustavom povećati učinkovitost i transparentnost cjelokupnog zdravstvenog sustava, omogućiti digitalna razmjena podataka s nacionalnim i međunarodnim institucijama te interoperabilnost na svim razinama.

Uz to, cilj je i lakša komunikacija prema vanjskim korisnicima te visoka dostupnost podataka nužnih za upravljanje poslovnim procesima i izvješćivanje.

Europskim novcem se financira 85% projekta, a njegovo dovršenje je planirano u roku od 19 mjeseci.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.