Ostalo

Dani zdravstvenih karijera u RH

Objavljeno 23.06.2022.

Hrvatska liječnička komora

Centar za planiranje zanimanja u biomedicini i zdravstvu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu organizira konferenciju "7. Dani zdravstvenih karijera u Republici Hrvatskoj" koja će se održavati 27. i 28. lipnja 2022. na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Šalata 3.
Dani zdravstvenih karijera u RH
 

Cilj konferencije je informirati studente i zdravstvene djelatnike o svim mogućnostima i aspektima razvoja karijere u sustavu zdravstva Republike Hrvatske.

Teme kongresa:
Rad liječnika pod nadzorom - kako napreduje, što možemo očekivati?
Znanost i poduzetništvo u medicini
Biti liječnik Hrvatske vojske
Što, kao liječnik, smijem objaviti na društvenim mrežama?
Dodatne mogućnosti za rad liječnika u RH (farmaceutska industrija, sport, predavanja u školama, hitna medicinska pomoć itd.)
Pogriješio sam pri odabiru specijalizacije, što sad?
Iskustvo rada na otoku
Iskustvo rada u manjoj sredini

Ove godine organizator će poseban naglasak staviti na rad pod nadzorom, koji očekuje studente medicine po završetku studija.

U sklopu ove teme, prvog dana kongresa na panel raspravi koja će se održati od 14 do 16 sati, predsjednica Povjerenstva za mlade liječnike HLK-a dr. Marija Rogoznica predstavit će rezultate ankete o zadovoljstvu i kvaliteti provedbe rada pod nadzorom koju već treću godinu zaredom provodi ovo Povjerenstvo.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, ali je potrebna prethodna prijava.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.