Ostalo

Zasad prijavljeno 4000 sudionika utrke Mliječna staza

Objavljeno 18.08.2022.

Mliječna staza

Humanitarna utrka Mliječna staza se ove godine održava od 9. do 18. rujna, a jedan od ciljeva je podržati provedbu programa podrške za mentalno zdravlje djece i mladih u školama "PoMoZi Da".
Zasad prijavljeno 4000 sudionika utrke Mliječna staza
 

Program provodi Hrvatski zavod za javno zdravstvo te se procjenjuje kako će se kroz program educirati više od 400 učitelja i nastavnika, a direktnu korist imat će više od 20000 učenika osnovnih i srednjih škola.

Mliječna staza središnje je događanje UNICEF-ove kampanje za podršku mentalnom zdravlju djece i mladih kojoj je cilj ukazati na važnosti uklanjanja stigme oko mentalnog zdravlja koja često sprečava mlade da potraže pomoć.

Za utrku je već prijavljeno oko 4000 sudionika.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.