Ostalo

KBC Split: Dani otvorenih vrata

Objavljeno 22.03.2023.

KBC Split

Dane otvorenih vrata KBC-a Split organizira projektni tim u sklopu projekta "Digitalizacija i unapređenje nutritivne skrbi oboljelih od kroničnih bolesti" u suradnji sa Zavodom za medicinsko laboratorijsku dijagnostiku, a u svrhu ranog prepoznavanja i liječenja kronične bubrežne bolesti.
KBC Split: Dani otvorenih vrata
 

Besplatni probir će se održati 25. i 26.3. 2023. u vremenu od 8 do 15 h na lokalitetu Firule u Centralnom laboratoriju.

Probir uključuje mjerenje centralnog i perifernog arterijskog tlaka, mjerenje snage mišića, laboratorijske pretrage krvi i procjenu sastava tijela.

Probir je predviđen samo za bolesnike koji nisu nikada bili kod nefrologa, a imaju arterijsku hipertenziju, šećernu bolest ili prekomjernu tjelesnu masu.

Sukladno navedenom, pozivaju se svi zainteresirani koji ispunjavaju barem jedan od navedenih kriterija (pretilost, arterijska hipertenzija, šećerna bolest) da se naruče za termin na telefonske brojeve 557280 ili 557642 svakim radnim danom od 14:30 do 15:30.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.