Ostalo

Nova oprema u KB Dubrava

Objavljeno 11.09.2023.

KB Dubrava

Proteklog tjedna je u KB Dubrava puštena u rad nova medicinsko-dijagnostička oprema nabavljena u sklopu projekata ukupno vrijednih više od 13 milijuna eura.
Nova oprema u KB Dubrava
 

Projekti su financirani bespovratnim europskim sredstvima i iz državnog proračuna.

U nizu novih uređaja je i uređaj za magnetsku rezonanciju 3Tesla, šesti takav uređaj u Hrvatskoj, koji KB Dubrava dobiva nakon zagrebačkog, splitskog i osječkog KBC-a te KB Sv. Duh.

Među novouređenim prostorima je i angiografska sala.

Nabavljena je nova oprema u Zavodu za neurologiju koja će poboljšati dijagnostičko-terapijske procedure.

U KB Dubrava su u postupku provedbe još četiri projekta financirana iz Fonda solidarnosti EU, ukupne vrijednosti 4,3 milijuna eura.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(1)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.