Ostalo

Nastavak programa "Sigurniji vrtići i škole"

Objavljeno 15.09.2023.

Hrvatski Crveni križ

Hrvatski Crveni križ će i ove školske godine provoditi program "Sigurniji vrtići i škole".
Nastavak programa "Sigurniji vrtići i škole"
 

U sklopu programa djeca uče sigurnosne postupke u izvanrednim situacijama poput potresa, prvu pomoć, zdravo nošenje sa stresom, te nošenje s različitim izazovima klimatskih promjena.

U programu je dosad sudjelovalo 30.000 djece i 2.000 odgojno-obrazovnih djelatnika iz 289 dječjih vrtića i 114 osnovnih škola.

Cilj je da se programu pridruže sve škole i svi vrtići.

Razvijena je edukativna platforma koja nudi metodički i sadržajno standardizirane različite edukativne materijale, aktivnosti, alate i pozadinske informacije koje djecu, njihove roditelje i odgojno-obrazovne djelatnike priprema za sve vrste izvanrednih situacija.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(1)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.