Ostalo

Više od 1000 intervencija spasioca Hrvatskog Crvenog križa

Objavljeno 25.09.2023.

Hrvatski Crveni križ

Oko 600 spasioca Hrvatskog Crvenog križa (HCK) je ovog ljeta na hrvatskim kupalištima imalo više od 1000 intervencija.
Više od 1000 intervencija spasioca Hrvatskog Crvenog križa
 

HCK naglašava kako se i ove sezone Hrvatska suočavala s nedostatkom spasioca.

Kako bi se takav negativan trend promijenio, HCK ulaže znatne napore u privlačenje spasioca koji su ključni za sigurnosni imidž Hrvatske kao turističke zemlje.

Radi privlačenja mladih u spasilačku službu i ukazivanja na potrebu osnivanja spasilačkih postaja na svim kupalištima u Hrvatskoj, je proteklog vikenda održano nacionalno natjecanje spasioca na bazenu Jelkovec u Sesvetama, s 40 sudionika u različitim kategorijama.

Takva natjecanja spasiocima omogućuju unaprjeđenje vlastitih spasilačkih vještina i tehnika, što je nužno za spašavanje ljudskih života na kupalištima, kao i u kriznim situacijama, poput poplava.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.