Ostalo

Zagreb: Drive-in punkt za testiranje na hripavac i COVID

Objavljeno 04.12.2023.

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"

Drive-in punkt na kojem pacijenti iz svojeg automobila mogu obaviti PCR testiranje na hripavac (pertussis) i COVID radi na adresi Mirogojska cesta 19.
Zagreb: Drive-in punkt za testiranje na hripavac i COVID
 

Pacijenti će se ondje moći testirati od ponedjeljka do petka od 11 do 14 sati.

To će pomoći ubrzanom testiranju i radu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koje testiranje na hripavac provodi radnim danom od 8 do 11 sati.

Na testiranje se može doći automobilom ili pješice, no pacijenti se mole da, ako su u mogućnosti, dolaze automobilom jer se tada obrisak uzima bez izlaska pacijenta iz vozila.

Nalaz testiranja bit će poslan sljedećeg radnog dana liječniku koji je uputio pacijenta na pretragu (e-nalaz), a testiranje na osobni zahtjev nije moguće.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.