Ostalo

KBC Rijeka: Novi bolnički kompleks u punoj funkciji

Objavljeno 04.04.2024.

KBC Rijeka

U srijedu, 3. travnja 2024. započeo je s radom novi bolnički kompleks KBC Rijeka na Sušaku, na adresi Vjekoslava Dukića 7.
KBC Rijeka: Novi bolnički kompleks u punoj funkciji
 

Dosadašnji bolnički kapaciteti na lokalitetu Kantrida kao i Klinika za ginekologiju i porodništvo u zgradi smještenoj na lokalitetu Rijeka KBC-a Rijeka prestaju s radom na dosadašnjim adresama i lokalitetima od istog datuma, srijede 3. travnja u 8 sati.

Sve bolničke i polikliničke usluge za liječenje žena i djece objedinjene su u novom kompleksu na Sušaku.

Svi pacijenti koji trebaju ove usluge liječenja i zdravstvene skrbi od srijede, 3. travnja 2024. primaju se u novi bolnički kompleks KBC Rijeka na Sušaku.

Svi bolnički sadržaji koji su bili smješteni na lokalitetu Kantrida te Klinici za ginekologiju i porodništvo na lokalitetu Rijeka objedinjeni su u novoj bolničkoj zgradi na lokalitetu Sušak KBC-a Rijeka.

Do završetka izgradnje novog rotora, na spoju ulica Tome Strižića i Vjekoslava Dukića, prilaz novom bolničkom kompleksu na adresi Vjekoslava Dukića 7 se preporučuje iz pravca zapada, Sveučilišnom avenijom.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.