Ostalo

Rijeka: Obilježavanje Svjetskog dana glasa

Objavljeno 12.04.2024.

KBC Rijeka

Svjetski dan glasa se obilježava svake godine 16. travnja s ciljem promicanja svijesti o važnosti očuvanja zdravlja glasa i problemima povezanim s glasom.
Rijeka: Obilježavanje Svjetskog dana glasa
 

Tim povodom će se u subotu, 13. travnja, održati javnozdravstvena akcija i tribina u organizaciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, Zavoda za audiologiju i fonijatriju KBC-a Rijeka u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci - Studijem Logopedije i Medicinskim fakultetom Sveučilišta u Rijeci, KoHOM-om, Ligom protiv raka PGŽ te Maticom umirovljenika grada Rijeke.

U okviru obilježavanja od 9 do 13 sati na Korzu je predviđena javnozdravstvena aktivnost dijeljenja promotivnih i edukativnih materijala, dok će se s početkom u 10 sati održati predavanja u Gradskoj vijećnici.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.